"Fen Bilimleri Öğretmeni Olmak" Konulu Seminer Düzenlendi

Matematik ve Fen Bilimleri Bölümü, Fen Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Doç.Dr. Hüsnüye DURMAZ moderatörlüğünde "Fen Bilimleri Öğretmeni Olmak" konulu seminer düzenlendi.

Seminere konuşmacı olarak Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Eğitimi Anabilim Dalı mezunu öğretmenlerden Sibel TÜRKER ALTAN, Merve Nur GENÇ, Bilge ÖNAL, Hakan PARMAK ve Ebru DUREL katılım sağladı.

Fen Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri ve öğretim elemanlarının katılımıyla Zoom üzerinden gerçekleştirilen seminerde mezun öğretmenler "Bilim Sanat Merkezlerinde Fen Bilimleri Öğretmeni Olmak", "Ülkemizin Doğu Bölgesinde Çalışan Fen Bilimleri Öğretmeni Olmak", "Özel Okulda Çalışan Fen Bilimleri Öğretmeni Olmak", "Milli Eğitim Müdürlüklerine Bağlı Ar-Ge  Biriminde Çalışan Fen Bilimleri Öğretmeni Olmak" ve "Yönetici Olarak Çalışan Fen Bilimleri Öğretmeni Olmak" konularında bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.
Bu içerik 22.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 199 kez okundu.