TÜBİTAK Projelerinde Bölümümüzden Büyük Başarı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022/1 dönemi kapsamında, 4 tanesi fakültemizden olmak üzere üniversitemizden toplam 5 proje TÜBİTAK tarafından desteklenmek üzere kabul edildi. Kabul edilen 4 projenin 3 tanesi bölümümüz öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz tarafından hazırlandı. Bu kapsamda projelerden 2 tanesi Prof. Dr. Eylem BAYIR danışmanlığında Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf Öğrencilerinden Nil BÜYÜKYILMAZ, Batuhan BALTA, Ayşe AKKURT, Rabia ERTAŞ; 1 tanesi Dr. Öğr. Üyesi Dilek GİRİT YILDIZ danışmanlığında İlköğretim Matematik Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf Öğrencilerinden Esila MÜFTÜOĞLU tarafından hazırlandı. Danışman hocalarımızın ve öğrencilerimizin bu büyük başarısını tebrik ederiz.
Bu içerik 22.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 60 kez okundu.